۱۳۹۱ دی ۱۸, دوشنبه

دستور تهیه سالاد تبوله Tabbouleh










مواد لازم :

جعفری 3 دسته
گشنیز 1 دسته
پیازچه 3 دسته
گوجه فرنگی درشت 4 عدد
بلغور گندم 1 پیمانه
آب جوش 1 پیمانه
لیمو ترش زرد 4-3 عدد
روغن زیتون بکر 5 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

دستور تهیه

بلغور را با آب ولرم بشویید و آبش را خالی کنید سپس 1 پیمانه آب جوش را داخلش بریزید و روی ظرف را با حوله بپوشانید و بگذارید 2 ساعت خیس بخورد .
پیازچه ها را کامل (قسمت سبز و سفید ) ریز خرد کنید .همینطور سبزی ها و گوجه فرنگی را .بعد از اینکه بلغور 2 ساعت خیس خورد آبکشش کنید تا آبش کاملن برود بعد همه مواد را با هم مخلوط کرده آب لیمو ها را بگیرید و همراه روغن زیتون به آن اضافه کنید .نمک و فلفلش را تنظیم کنید .

نکات

  • این سالاد لبنانی است .
  • قبل از سرو تبوله ،آن را حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود . (حتی میتوانید از شب قبل درست کنید )

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر