۱۳۹۱ بهمن ۸, یکشنبه

دستور تهیه ساندویچ گوشت بافته داغ Hot Braided Beef Sandwich






مواد لازم برای خمیر نان :

آرد گندم 3 پیمانه
شیر ولرم 1.5 پیمانه
پودر مایه خمیر
1قاشق سوپ خوری
(Yeast)
شکر 1 قاشق سوپ خوری
نمک ½ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 5 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای داخل نان :

گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
فلفل دلمه رنگی از هر رنگ ½ ریز خرد شده
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد ریز خرد شده
قارچ 1 بسته بزرگ خرد شده *
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری پر
نمک ،فلفل ،زرد چوبه ، دارچین و آویشن به میزان کافی

* بسته به سلیقه می توانید مواد داخل نان را تغییر دهید .

مواد لازم برای ساندویچ کردن :

تخم مرغ 1 عدد زده شده
پنیر پارمزان رنده شده 1 بسته
آرد حداقل 1 پیمانه
فویل آلومینیومی

دستور تهیه

مایه خمیر را همراه شکر در شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید .حدود یا ربع باید استراحت کند تا کف کرده به عمل بیاید .
آرد را با نمک مخلوط کنید بعد از اینکه شیر کف کرد آن را به آرد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید (این خمیر بسیار چسبناک است و نیاز به ورز با دست ندارد )روغن را هم اضافه کنید و روی ظرف را با حوله ای پوشانده در گوشه ای بگذارید (من در فر خاموش می گذارم) تا 4 ساعت استراحت کرده و حجمش زیاد شود .
در این فاصله مواد داخل ساندویچ را آماده کنید :
گوشت چرخ شده را کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود .زردچوبه و پیاز را اضافه کنید در ماهی تابه را ببندید تا پیاز ها نرم شده آب بیندازند سپس در را بردارید تا مواد سرخ شوند .رب را اضافه کنید تا با مواد سرخ شود .بعد از اینکه رب سرخ شد فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کنید بدون در مواد را حرارت دهید تا قارچ ها آب بیندازد و آبش به خورد مواد برود و کمی هم سرخ شود سپس 1 لیوان آب اضافه کنید و نمک و فلفل و دارچین و آویشن را هم اضافه کنید در ظرف را ببندید تا مایه بپزد (حدود 20 دقیقه)بعد در ظرف را بردارید تا آب اضافه به خورد گوشت برود و مخلوط کاملن خشک شود . تا زمانی که خمیر آماده شود بگذارید کاملن خنک شود .
خمیر آماده شده را روی یک فویل که روغن زده سپس کاملن آرد پاشی کرده اید باز کنید و دو مستطیل با ابعاد 20x40 درست کنید .اگر خمیر اضافه آمد می توانید به هر شکلی که دوست دارید با آن نان درست کنید .5 سانتی متر از هر طرف عرض فاصله بگذارید و در طول خمیر پنیر پارمزان بریزید (یعنی یک مستطیل با ابعاد 10x40)روی پنیر گوشتتان را بریزید .سپس بالا و پایین خمیر را برش های نواری به فاصله 3 سانتیمتر بزنید .یکی در میان از هر طرف نوار را روی گوشت بیاورید(حالت بافت) و با تخم مرغ به هم بچسبانید .بعد از اتمام روی تمام قسمت های ساندویچ تخم مرغ بمالید . ساندویچ آماده پخت است .
قبل از پخت فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود سپس ساندویچ را با فویلش به مدت 20 دقیقه روی سینی فر قرار دهید .در صورت نیاز گریل را روشن کنید تا رویش طلایی شود .
داغ سرو کنید .


نکات

  • با این دستور دو ساندویچ با ابعاد 10x40cm درست می کنید .
  • شکر و روغن را به هیچ وجه حذف نکنید .
  • این خمیر بسیار چسبنده است و به ظرفی که در آن درست می کنید هم می چسبد برای راحتی کار خمیر را در قابلمه تفلون درست کنید تا راحت جدا شود .
  • توجه کنید که خمیر بسیار چسبنده است و اگر سطح مورد نظر را خوب آرد پاشی نکنید دچار مشکل می شوید .
  • برای باز کردن خمیر نیاز به وردنه ندارید و با دست می توانید آن را باز کنید .
  • اگر مخلوط گوشت گرم باشد خمیر را شل می کند و خمیر پاره می شود .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر