مواد لازم :
قارچ بزرگ حدودن 15 عدد
پیاز 1 عدد کوچک خرد شده
پیاز 1 عدد کوچک خرد شده
سیر 2-3 حبه له شده
پنیر خامه ای 150 گرم
پنیر آبی Blue cheese 50 گرم
پنیر پارمزان ¼ پیمانه
پودر نان ¼ پیمانه
جعفری 2 قاشق غذاخوری خرد شده
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان کافی
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان کافی
طرز تهیه
پنیر ها را حدودن 1 ساعت از یخچال بیرون بگذارید
تا نرم شوند .فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید .
قارچ ها را شسته دمشان را جدا کرده ریز خرد کنید
.روغن زیتون را در تابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید کمی که رنگش تغییر کرد
سیر و دم قارچ ها را که خرد کرده بودید اضافه کنید .صبر کنید تا آبش کامل کشیده
شود و کمی سرخ شود .سپس خاموش کنید .
پنیر ها را در مخاوط کن بریزید و هم بزنید . سپس
مخلوط قارچ ،جعفری و پودر نان را اضافه کنید .نمک و فلفلش را تنظیم کنید . باید یک مخلوط
یک دست شود .
از مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر کنید و
آن ها را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید بچینید و داخل فر داغ بگذارید بعد از
حدود 20 دقیقه که پنیر آب شد و خود قارچ ها قهوه ای رنگ شد آماده است .داغ سرو
کنید .
نکات
- پودر نان در مخلوط به این علت است که آب قارچ را هنگام پختن بگیرد .حذف نکنید .
- اگر پنیر آبی دوست ندارید می توانید فقط از پنیر خامه ای استفاده کنید . مخلوط پنیر باید کمی شور باشد تا قارچ ها بی مزه نشوند .
- قارچ ها را قبل از اینکه در فر بگذارید می توانید با پودر نان یا ژامبون ریز سرخ شده تزیین کنید .(من با بیکن خشک تزیین کرده ام)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر