مواد لازم :
کنسرو نخود 1 عدد
سیر 1-2 حبه
ارده 2 قاشق سوپ خوری
لیمو ترش زرد نصف 1 عدد
روغن زیتون بکر حدودن 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل قرمز به میزان کافی
سیر 1-2 حبه
ارده 2 قاشق سوپ خوری
لیمو ترش زرد نصف 1 عدد
روغن زیتون بکر حدودن 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل قرمز به میزان کافی
دستور تهیه
آب کنسرو نخود را در یک لیوان بریزید و کنار بگذارید .نخود ها را در مخلوط کن له
کنید .سیر را له کرده به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید .ارده و آب لیمو ترش و
نمک را هم اضافه کنید و چند پالس بزنید .کم کم آب نخود را اضافه کنید و حسابی
مخلوط کنید تا مواد کاملن یکدست و کرمی شود و به غلظت مورد نظر برسد ولی آبکی نشود
(حدود 1 استکان کوچک از آب نخود )
حمص آماده است می توانید در ظرف مورد نظر بکشید و رویش چند شیار بیندازید و با روغن زیتون و فلفل قرمز و یا کنجد تزیین کنید .
حمص آماده است می توانید در ظرف مورد نظر بکشید و رویش چند شیار بیندازید و با روغن زیتون و فلفل قرمز و یا کنجد تزیین کنید .
نکات
- این پیش غذا لبنانی است .
- حُمُص را هم دمای محیط سرو کنید .می توانید آن را به عنوان دیپ(Dip) با چیپس یا نان خشک و یا به عنوان اسپرد (Spread) میل کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر