مواد لازم :
سینه مرغ پخته شده و نواری خرد شده 3 پیمانه
گوجه فرنگی بدون دانه و نواری خرد شده 3 پیمانه
فلفل دلمه ای سبز و نارنجی نواری خرد شده هر کدام 1 پیمانه
دانه ذرت پخته شده 1 پیمانه
پیازچه 3 دسته
سس فرانسوی ½ تا 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
گوجه فرنگی بدون دانه و نواری خرد شده 3 پیمانه
فلفل دلمه ای سبز و نارنجی نواری خرد شده هر کدام 1 پیمانه
دانه ذرت پخته شده 1 پیمانه
پیازچه 3 دسته
سس فرانسوی ½ تا 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
دستور تهیه
پیازچه را کامل(قسمت سفید و سبز) ریز کنید و
همراه با باقی مواد مخلوط کنید ،نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و سپس سس را با
سالاد مخلوط کنید .سالاد را در ظرف مورد نظر بکشید و قبل از سرو ،آن را یک ساعت در
یخچال استراحت دهید .
نکات
- مواد به کار رفته در این سالاد باید تقریبن به یک اندازه نواری خرد شوند تا شکل سالاد زیبا باشد .
- حتمن دانه گوجه ها را قبل از خرد کردن در بیاورید و فقط گوشتش را نواری خرد کنید .
- اگر مواد لازم این سالاد را نسبی در نظر بگیریم ⅓ سالاد ، مرغ ،⅓ آن گوجه فرنگی و ⅓ باقی مواد است .
- می توانید سینه مرغ را اول نواری ببرید و بعد بپزید .
- اگر پیازچه در دست ندارید می توانید از یک پیاز به جای آن استفاده کنید .
- اگر سس فرانسوی در اختیار ندارید از ترکیب 1 به 3 سس گوجه فرنگی و سس مایونز استفاده کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر