۱۳۹۱ بهمن ۱, یکشنبه

دستور تهیه سالاد مرغ Chicken Salad



مواد لازم :

سینه مرغ پخته شده و نواری خرد شده 3 پیمانه
گوجه فرنگی بدون دانه و نواری خرد شده 3 پیمانه
فلفل دلمه ای سبز و نارنجی  نواری خرد شده هر کدام 1 پیمانه
دانه ذرت پخته شده 1 پیمانه
پیازچه 3 دسته
سس فرانسوی ½ تا 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

دستور تهیه

پیازچه را کامل(قسمت سفید و سبز) ریز کنید و همراه با باقی مواد مخلوط کنید ،نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و سپس سس را با سالاد مخلوط کنید .سالاد را در ظرف مورد نظر بکشید و قبل از سرو ،آن را یک ساعت در یخچال استراحت دهید .

نکات

  • مواد به کار رفته در این سالاد باید تقریبن به یک اندازه نواری خرد شوند تا شکل سالاد زیبا باشد .
  • حتمن دانه گوجه ها را قبل از خرد کردن در بیاورید و فقط گوشتش را نواری خرد کنید .
  • اگر مواد لازم این سالاد را نسبی در نظر بگیریم ⅓ سالاد ، مرغ ،⅓ آن گوجه فرنگی و ⅓ باقی مواد است .
  • می توانید سینه مرغ را اول نواری ببرید و بعد بپزید .
  • اگر پیازچه در دست ندارید می توانید از یک پیاز به جای آن استفاده کنید .
  • اگر سس فرانسوی در اختیار ندارید از ترکیب 1 به 3 سس گوجه فرنگی و سس مایونز استفاده کنید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر