مواد لازم :
پودر قند 150 گرم
پنیر خامه ای هم دمای اتاق 200 گرم
کره هم دمای اتاق 100 گرم
وانیل یا رنده پوست پرتقال کمی
پنیر خامه ای هم دمای اتاق 200 گرم
کره هم دمای اتاق 100 گرم
وانیل یا رنده پوست پرتقال کمی
دستور تهیه
کره و پنیرخامه ای را با مخلوط کن بزنید تا کِرِمی
شود، وانیل/رنده پوست پرتقال را هم اضافه کنید بعد کم کم پودر قند را اضافه کنید.
رویه پنیری شما آماده است در یخچال نگه دارید و استفاده کنید!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر