۱۳۹۱ آبان ۱۴, یکشنبه

دستور تهیه تیرامیسو – Tiramisu




مواد لازم :

پنیر ماسکارپونه(Mascarpone) 3 بسته(200 گرمی)
زرده تخم مرغ 3 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
خامه 100 گرم
پودر وانیل 1 قاشق چای خوری(یا عصاره وانیل 5 قطره)
شکر 3 قاشق سوپ خوری پر
پودر کاکائو حدودن 2 قاشق سوپ خوری
بیسکوئیت لیدی فینگر(Ladyfinger) حدودن 15 عدد
اسپرسو دبل شات (می توانید از نسکافه تلخ هم استفاده کنید)
لیکور قهوه در صورت تمایل 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

پنیر و خامه را حدودن 1 ساعت بیرون یخچال می گذارید تا هم دمای محیط شوند .
اسپرسو را در یک کاسه میریزید تا خنک شود .
سفیده تخم مرغ را با همزن مبزنید تا کاملن سفت شود ،جای پره های همزن باقی بماند و از ظرف بر نگردد-حدود 1.5 دقیقه.
زرده ها را با شکر بزنید تا رنگش روشن شود و کاملن یکدست شود-حدود 1 دقیقه. وانیل را اضافه کنید و پنیر را (که کمی نرم شده) و خامه را کمی آرام هم بزنید و بعد با همزن برقی مخلوط را کاملن یکدست کنید .در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا پفش نخوابد و فقط مواد با هم مخلوط شوند.
اگر از لیکور استفاده می کنید به اسپرسوی سرد شده اضافه کنید و بیسکوئیت های لیدی فینگر را به آن آغشته کنید در حدی که روی بیسکوئیت خیس و نرم شود ولی وسط آن همچنان کریسپی باشد .
در ظرف مورد نظر مقدار کمی از مخلوط پنیر بریزید و روی آن یک ردیف  لیدی فینگر آغشته به قهوه بچینید .دوباره روی آن یک لایه مخلوط پنیر بریزید و لایه ها را ادامه دهید تا مخلوط بنیر تمام شود در آخر روی ظرف با الک پودر کاکائو بپاشید .

مطابق عکس قهوه را با قاشق روی بیسکوئیت بریزید و بیسکوئیت را در آن شناور نکنید
 

نکات :

  • این دسر ایتالیاییست .
  • می توانید در لایه های میانی هم روی لایه پنیر پودر کاکائو بریزید.
  • در صورتی که دسترسی به لیدی فینگر ندارید می توانید از نان شیرینی لطیفه استفاده کنید .
  • مهم ترین قسمت این دسر خیساندن لیدی فینگر است که نباید خشک یا آبکی باشد و باید بافت کیکی پیدا کند .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر