۱۳۹۱ آذر ۷, سه‌شنبه

دستور تهیه دویلد اگ ساده Basic Deviled Egg






مواد لازم :

تخم مرغ 8 عدد
سس مایونز 1 قاشق سوپ خوری پر
سس گوجه فرنگی 1/2 قاشق چای خوری
سس خردل کمی
نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را آب پز کنید بعد از 5 دقیقه که کاملن جوشید و پخت در یک کاسه آب یخ بگذارید تا کاملن خنک شوند .
سس ها و نمک فلفل را در کاسه ای مخلوط کنید .
 سپس تخم مرغ ها را پوست بگیرید از وسط نصف کنید و زرده آن ها را در کاسه سس بریزید .
زرده ها را با چنگال حسابی له کنید و با سس مخلوط کنید . دوباره داخل سفیده بریزید در ظرف مورد نظر بچینید روی آن را بپوشانید و حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید .

نکات :


  • می توانید بنا به ذائقه خود زرده ها را با هر ادویه ،سبزی ،سس یا چیز دیگری مخلوط کنید مثل شوید ،ژامبون ،کاری ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر