۱۳۹۱ آبان ۱۵, دوشنبه

دستور تهیه باباغانوش – Babaghanoush





مواد لازم :

بادمجان کباب شده 350 گرم
ارده  1.5قاشق سوپ خوری (Tahini)
سیر 2-1 حبه - له شده
نمک و فلفل به میزان کافی
لیمو ترش کوچک 1-0.5 عدد (Lime)
جعفری خرد شده - در صورت تمایل 1 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
کنجد کمی – برای تزیین

طرز تهیه :

بادمجان کبابی ،سیر له شده و ارده را با هم مخلوط کنید ؛کم کم آب لیمو ترش را اضافه کنید و بچشید .تا حدی که ترش نشود .نمک و فلفل آن را تنظیم کنید ،در صورت استفاده از جعفری آن را اضافه کنید و در ظرف مورد نظر بکشید .
قبل از سرو باید حداقل 1 ساعت استراحت کند تا مزه ها به خورد هم برود .
هنگام سرو آن را با روغن زیتون و کنجد تزیین کنید .

نکات :

  • باباغانوش یک پیش غذای خاورمیانه ایست و این ترکیب متعلق به لبنان است در جاهای مختلف مواد مختلفی در آن به کار می رود .
  • باباغانوش را باید هم دمای محیط سرو کرد پس اگر زودتر درستش می کنید حدودن 1 ساعت قبل از سرو از یخچال درش بیاورید . 
  • بادمجان نباید کاملن له شود ،خوب است بافت خود را حفظ کند بنابراین از گوشت کوب برقی استفاده نکنید .
  • بهترین راه برای کباب کردن بادمجان منقل زغالی است اگر امکان نداشت داخل فر یا روی اجاق گاز کباب کنید که البته کثیف کاری زیاد دارد ! برای پوست کندن بادمجان ها آن ها را زیر آب نگیرید طعم دودی خود را از دست می دهند بعد از کباب کردن بادمجان ها آن ها را در یک ظرف در بسته بگذارید تا 15 دقیقه استراحت کنند ،بعد پوست بگیرید این کار باعث می شود بادمجان ها عرق کرده پوستشان راحت جدا شود ؛اگر کمی از پوست باقی ماند اشکالی ندارد . 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر