۱۳۹۱ آبان ۳۰, سه‌شنبه

دستور تهیه مینی ساندویچ مرغ Mini Chicken Sandwiches










مواد لازم :

سینه کامل مرغ 1.5 عدد پخته
پیازچه 150 گرم
خامه 1 بسته (200 گرم)
نمک و فلفل به میزان کافی
نان تست تقریبن 16 عدد
گردو خرد شده ، زیتون و یا ذرت شیرین در صورت تمایل برای تزیین

طرز تهیه :

پیازچه ها را کامل (قسمت سبز و سفید ) در غذا ساز خرد کنید .سپس سینه مرغ را که استخوان هایش را جدا کرده اید به آن اضافه کنید تا با هم له شوند کم کم خامه را اضافه کنید در صورتی که خیلی خشک بود می توانید نصف استکان از آب مرغ را هم اضافه کنید .باید یک مخلوط یک دست شود .نمک و فلفلش را تنظیم کنید .
دو عدد نان تست را روی هم بگذارید و دور آنها (قسمت برشته ) را با چاقویی دندانه دار (مخصوص بریدن نان) ببرید ، سپس بین دو نان را از مخلوط مرغ بمالید ،همینطور روی نان بالایی را .این کار را با باقی نان ها تکرار کنید تا کل مخلوط تمام شود .روی ساندویچ ها را با گردو و زیتون تزیین کنید .ساندویچ ها را در یخچال بگذارید (حداقل 2 ساعت یا در طول شب) .
قبل از سرو هر ساندویچ را 4 قسمت کنید (با چاقوی نان ) و در ظرف مخصوص بگذارید.

نکات

  • مرغ را با پیاز فراوان و زردچوبه کم بپزید .
  • قبل از اینکه ساندویچ ها را در یخچال بگذارید تزیین کنید تا مواد از روی ساندویچ ها نریزد .
  • چاقوی دندانه دار باعث می شود که نان تکه نشود و تمیز برش بخورد .
  • حتمن ساندویچ ها را بعد از اینکه در یخچال استراحت کرد قسمت کنید .
  • می توانید بعد از جدا کردن قسمت برشته نان تست، 4 تا را کنار هم بگذارید و رویش مخلوط مرغ بمالید و در انتها با خامه و... تزیین کرده مثل کیک سرو کنید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر