مواد لازم برای کیک:
آرد 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری پر
نمک 1/4 قاشق چای خوری
پودر وانیل 1 قاشق چای خوری (یا عصاره وانیل 5 قطره)
شیر 1/2 پیمانه
روغن 2 قاشق غذاخوری
شکر 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری پر
نمک 1/4 قاشق چای خوری
پودر وانیل 1 قاشق چای خوری (یا عصاره وانیل 5 قطره)
شیر 1/2 پیمانه
روغن 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی کیک:
شکر 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 4-2 قاشق غذاخوری
آب جوش1/4 و 1 پیمانه
پودر کاکائو 4-2 قاشق غذاخوری
آب جوش1/4 و 1 پیمانه
طرز تهیه :
فر را با درجه 170 گرم کنید.
مواد خشک را با هم مخلوط کنید سپس شیر و روغن را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.مایه را در قالب چرب شده با قطر 20 سانتی متر بریزید .
شکر و پودر کاکائو را مخلوط کرده روی مایه بپاشید و سپس آب جوش را روی آن بریزید( بدون اینکه مخلوط کنید )و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید .به صورت گرم و با بستنی وانیلی سرو کنید .
مواد خشک را با هم مخلوط کنید سپس شیر و روغن را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.مایه را در قالب چرب شده با قطر 20 سانتی متر بریزید .
شکر و پودر کاکائو را مخلوط کرده روی مایه بپاشید و سپس آب جوش را روی آن بریزید( بدون اینکه مخلوط کنید )و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید .به صورت گرم و با بستنی وانیلی سرو کنید .
نکات :
- این دستور تخم مرغ ندارد و اشتباه تایپی نیست . ☺
- از قالب یا پیرکس لبه بلند استفاده کنید چون مایه در فر می جوشد و ممکن است سر رود .
- می توانید از مغز های مختلف هم در این فاج استفاده کنید مثلن گردو.
- این کیک را می توان به مدت 4 ساعت در آرام پز با درجه High پخت (البته من امتحان نکرده ام)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر