مواد لازم :
آووکادو 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
پیاز ترجیحن قرمز 1 عدد کوچک
سیر 1-2 حبه
آب لیمو کوچک (lime لایم) 1-2 عدد
نمک ،فلفل سیاه به میزان لازم
سس فلفل تاباسکو در صورت تمایل بسته به تندی
مورد نظر
طرز تهیه :
آووکادو را از طول نصف کنید .هسته آن را در
آورید و در کاسه سرو بگذارید .آووکادو را در کف دست مثل کاسه بگیرید با چاقو برش
های ریز و موازی عمودی و افقی بزنید و بعد با قاشق آووکادو خرد شده را از پوست جدا کرده در کاسه بریزید . همین کار را
با نصف دیگر هم بکنید .دانه های گوجه را جدا کنید و گوشت آن را ریز خرد کنید به
آووکادو اضافه کنید .پیاز را هم ریز خرد کنید و همراه سیر له شده به باقی مواد
اضافه کنید .آب لیمو ها را بگیرید و کم کم اضافه کنید .خوب مواد را بهم بزنید تا
به خرد هم بروند اما کاملن کریمی (creamy) نشوند. آنرا بچشید در
صورت تمایل آب لیموی بیشتری اضافه کنید و نمک و فلفل آنرا هم تنظیم کنید و در ظرف
سرو ریخته و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد هم رود .
در صورت تمایل می توانید از پودر زیره به عنوان
ادویه استفاده کنید .
این سس (dip) را می توانید همراه چیپس ذرت سرو کنید .
نکات :
- هسته آووکادو در ظرف سرو باعث می شود رنگ آووکادو تغییر نکند و کدر نشود .
- فلفل سیاه عطر خوبی به دیپ میدهد آن را حذف نکنید .
- این dip به همراه چیپس ذرت یک پیش غذای مکزیکی ست و برای تکیلا مزه خوبیست .
- برای تنوع می توانید 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده هم اضافه کنید .
mersi
پاسخحذف