مواد لازم :
گوجه فرنگی 4 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد کوچک
سیر 2-3 حبه
فلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد
فلفل تند هالوپینو نصف تا یک عدد بسته به تندی
مورد نظر
آب لیمو کوچک (لایم lime) 1 قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل سیاه به میزان لازم
سس فلفل تاباسکو در صورت تمایل بسته به تندی
مورد نظر
طرز تهیه :
گوجه فرنگی ها را قیمه ای خرد کنید داخل خرد کن
بریزید .پیاز ،سیر ،فلفل دلمه ای و فلفل
تند را ریز خرد کنید به گوجه فرنگی اضافه کنید . فلفل سیاه بزنید و با چند پالس
مواد را مخلوط کنید طوری که مواد مخلوط شوند ولی گوجه فرنگی ها له نشوند .
سس را در کاسه مورد نظر ریخته آب لیمو را اضافه
کنید سپس سس را بچشید و تندی آن را با اضافه کردن فلفل یا سس فلفل تنظیم کنید .قبل
از سرو حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود .موقع سرو نمک
بزنید .
این سس را می توانید همراه چیپس ذرت سرو کنید .
نکات :
- اگر سس به نظرتان آبدار بود می توانید آن را قبل از سرو صاف کنید، اضافه کردن نمک موقع سرو به آب نینداختن سس کمک می کند .
- دلیل خرد کردن مواد بدون خرد کن این است که گوجه ها له نشوند و آب نیندازند .
- فلفل سیاه عطر خوبی به سس میدهد آن را حذف نکنید .
- برای اینکه تندی سس کمتر شود می توانید دانه فلفل تند راقبل از خرد کردن در آورید .
- این سس به همراه چیپس ذرت یک پیش غذای مکزیکی ست و برای تکیلا مزه خوبیست .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر