۱۳۹۱ مهر ۱۸, سه‌شنبه

دستور تهیه سس سالسا – Salsa


مواد لازم :

گوجه فرنگی 4 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد کوچک
سیر 2-3 حبه
فلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد
فلفل تند هالوپینو نصف تا یک عدد بسته به تندی مورد نظر
آب لیمو کوچک (لایم lime) 1 قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل سیاه به میزان لازم
سس فلفل تاباسکو در صورت تمایل بسته به تندی مورد نظر

طرز تهیه :

گوجه فرنگی ها را قیمه ای خرد کنید داخل خرد کن بریزید .پیاز ،سیر ،فلفل دلمه ای  و فلفل تند را ریز خرد کنید به گوجه فرنگی اضافه کنید . فلفل سیاه بزنید و با چند پالس مواد را مخلوط کنید طوری که مواد مخلوط شوند ولی گوجه فرنگی ها له نشوند .
سس را در کاسه مورد نظر ریخته آب لیمو را اضافه کنید سپس سس را بچشید و تندی آن را با اضافه کردن فلفل یا سس فلفل تنظیم کنید .قبل از سرو حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود .موقع سرو نمک بزنید .
این سس را می توانید همراه چیپس ذرت سرو کنید .

نکات :


  •  اگر سس به نظرتان آبدار بود می توانید آن را قبل از سرو صاف کنید، اضافه کردن نمک موقع سرو به آب نینداختن سس کمک می کند .
  •  دلیل خرد کردن مواد بدون خرد کن این است که گوجه ها له نشوند و آب نیندازند .
  •  فلفل سیاه عطر خوبی به سس میدهد آن را حذف نکنید .
  •  برای اینکه تندی سس کمتر شود می توانید دانه فلفل تند راقبل از خرد کردن در آورید .
  •  این سس به همراه چیپس ذرت یک پیش غذای مکزیکی ست و برای تکیلا مزه خوبیست .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر