مواد لازم :
پنیر ماسکارپونه(Mascarpone) 3 بسته(200 گرمی)
زرده تخم مرغ 3 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
خامه 100 گرم
پودر وانیل 1 قاشق چای خوری(یا عصاره وانیل 5 قطره)
شکر 3 قاشق سوپ خوری پر
پودر کاکائو حدودن 2 قاشق سوپ خوری
بیسکوئیت لیدی فینگر(Ladyfinger) حدودن 15 عدد
اسپرسو دبل شات (می توانید از نسکافه تلخ هم استفاده کنید)
لیکور قهوه در صورت تمایل 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
پنیر و خامه را حدودن 1 ساعت بیرون یخچال می گذارید تا هم
دمای محیط شوند .
اسپرسو را در یک کاسه میریزید تا خنک شود .
سفیده تخم مرغ را با همزن مبزنید تا کاملن سفت شود ،جای پره
های همزن باقی بماند و از ظرف بر نگردد-حدود 1.5 دقیقه.
زرده ها را با شکر بزنید تا رنگش روشن شود و کاملن یکدست
شود-حدود 1 دقیقه. وانیل را اضافه کنید و پنیر را (که کمی نرم شده) و خامه را کمی
آرام هم بزنید و بعد با همزن برقی مخلوط را کاملن یکدست کنید .در آخر سفیده تخم
مرغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا پفش نخوابد و فقط مواد با هم مخلوط شوند.
اگر از لیکور استفاده می کنید به اسپرسوی سرد شده اضافه
کنید و بیسکوئیت های لیدی فینگر را به آن آغشته کنید در حدی که روی بیسکوئیت خیس و
نرم شود ولی وسط آن همچنان کریسپی باشد .
در ظرف مورد نظر مقدار کمی از مخلوط پنیر بریزید و روی آن
یک ردیف لیدی فینگر آغشته به قهوه بچینید
.دوباره روی آن یک لایه مخلوط پنیر بریزید و لایه ها را ادامه دهید تا مخلوط بنیر
تمام شود در آخر روی ظرف با الک پودر کاکائو بپاشید .
مطابق عکس قهوه را با قاشق روی بیسکوئیت بریزید و بیسکوئیت را در آن شناور نکنید |
نکات :
- این دسر ایتالیاییست .
- می توانید در لایه های میانی هم روی لایه پنیر پودر کاکائو بریزید.
- در صورتی که دسترسی به لیدی فینگر ندارید می توانید از نان شیرینی لطیفه استفاده کنید .
- مهم ترین قسمت این دسر خیساندن لیدی فینگر است که نباید خشک یا آبکی باشد و باید بافت کیکی پیدا کند .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر