۱۳۹۲ مرداد ۱۲, شنبه

دستور تهیه سس هالندیز Hollandaise sauce




مواد لازم  برای 2 نفر :

زرده تخم مرغ 2 عدد
آب لیمو نصف ق غ
کره نرم 100 گرم
نمک کمی
فلفل سفید کمی
سس ورشسترشر (Worcestershire sauce) چند قطره
آب 1 ق غ
 

دستور تهیه

این سس به حالت بن ماری تهیه می شود.
زره تخم مرغ را با آب لیمو و سس Worcestershire در یک کاسه فلزی حسابی بزنید سپس کاسه را روی ظرف آب جوش بگذارید و همچنان با سرعت بزنید( با دست)، کره آب شده را کم کم اضافه کنید و همچنان با سرعت بزنید، نمک و فلفل را هم اضافه کنید، اگر سس سفت شد 1 ق غ آب اضافه کنید.
سس را تا موقع سرو در محیط گرم نگه دارید.
 

نکات 

  • سس Worcestershire را می توانید حذف کنید.
  • به جای فلفل سفید می توانید از فلفل قرمز استفاده کنید.
  • اگر غلظت سس خوب است از آب استفاده نکنید و اگر سفت شد آب بیشتری بریزید.
  • نکته مهم هم زدن مداوم است تا سس یکدست به دست بیاید.
  • باید گرم استفاده شود، اگر سس خنک و سفت شد دوباره حرارت ندهید فقط کمی آب داغ اضافه کنید چون با حرارت مجدد سس می برد.
  • این سس پایه دستور Eggs benedict است ولی می توان به عنوان سس با سبزیجات هم استفاده کرد، مخصوصن طعمش با مارچوبه خیلی خوب می شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر