مواد لازم :
هویج ریز رنده شده 6 پیمانه
شکر برای هویج 1 پیمانه
کشمش در صورت تمایل 1 پیمانه
شکر برای هویج 1 پیمانه
کشمش در صورت تمایل 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
وانیل 1 ق چ
آرد 3 پیمانه
بیکینگ پودر 1.5 ق چ
نمک 1 ق چ
دارچین 1 ق چ
گردو خرد شده 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
وانیل 1 ق چ
آرد 3 پیمانه
بیکینگ پودر 1.5 ق چ
نمک 1 ق چ
دارچین 1 ق چ
گردو خرد شده 1 پیمانه
دستور تهیه
هویج و شکر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا آب
بیندازد در صورت تمایل به استفاده از کشمش آنرا هم با هویج بخیسانید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ و شکر را با مخلوط کن برقی خوب هم بزنید
تا کرم رنگ شود، عصاره یا پودر وانیل را اضافه کنید .کم کم روغن را اضافه کنید.
مواد خشک را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه
کنید و با قاشق مخلوط کنید، هویج و گردو را هم اضافه کنید و مایه کیک را در قالبی
که کفش را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر قرار
دهید. اگر یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و تمیز درآورید کیک آماده است. اجازه
دهید تا کیک خنک شود سپس از قالب در بیاورید و بگذارید تا کاملن خنک شود. سپس می
توانید روی آن را با رویه دلخواه تزیین کنید.
نکات
- طرز تهیه رویه پنیری را از اینجا می توانید بگیرید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر