۱۳۹۲ مرداد ۱۲, شنبه

دستور تهیه Eggs Benedict





مواد لازم  برای 2 نفر :

تخم مرغ 4 عدد
سرکه 1 ق چ
بیکن یا ژامبون 4 برگ
نان لقمه 2 عدد (
English muffins)
کره آب شده 1 ق غ
نمک کمی
سس هالندیز (
Hollandaise sauce) 1 رسپی

دستور تهیه

سس هالندیز را با این دستور تهیه کنید.
گریل فر را روشن کنید تا داغ شود.
تخم مرغ ها را پوچ (
poach) کنید : در روش پوچ، تخم مرغ ها را بدون پوست آب پز می کنیم. برای شروع در یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا آرام غل بزند. سرکه را اضافه کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه در یک کاسه کوچک بشکنید و خیلی آرام در آب بیندازید. پس از 2.5 تا 3 دقیقه تخم مرغ ها را می توانید با ترتیبی که در آب جوش انداختید در بیاورید ( با قاشقی که حالت آبکش داشته باشد و آب اضافی آن رد شود)
نان ها را از سطح مقطع برش بزنید داخل آن ها را کره آب شده بمالید و داخل فر بگذارید تا رویش گریل شود.
سپس نان ها را در ظرف مناسب گذاشته روی هر کدام یک برش ژامبون تفت داده شده و روی ژامبون یک تخم مرغ بگذارید و سس هالندیز رویش بریزید و نوش جان کنید.

نکات

  • از نظر پیشینه این صبحانه را هم به آمریکا و هم به فرانسه نسبت می دهند.
  •  نان ها را می توانید با درجه بالا تست کنید، باید کمی خشک باشند.
  • می توانید ژامبون را تفت ندهید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر