۱۳۹۱ آذر ۱۱, شنبه

دستور تهیه دیپ گرم اسفناج Hot Spinach Dip



مواد لازم

اسفناج 0.5 کیلوگرم شسته و خرد شده
پیاز 1 عدد متوسط خرد شده
سیر 3 حبه له شده
پنیر خامه ای 1 بسته (170-200گرم)
شیر یک استکان
پنیر ماتزرلا 3/4 پیمانه
دارچین ،نمک و فلفل کمی

طرز تهیه

فر را با درجه 200 سانتی گراد روشن کنید .
پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد سپس سیر را اضافه کرده تفت دهید و حرارت را کم کنید .اسفناج ها را در دو نوبت اضافه کنید (بگذارید حجم سری اول کم شود بعد سری دوم را اضافه کنید .)بعد از اینکه آب انداخت شعله را زیاد کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا آب به خوردش برود .شیر و پنیر خامه ای و 1/3 پنیر ماتزرلا را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه حرارت دهید تا پنیر ها آب شوند و شیر به خورد اسفناج برود .نمک ،فلفل و دارچین را اضافه کنید .
مایه را در ظرف فر که کمی کف آن را چرب کرده اید بریزید و رویش را با پنیر ماتزرلا بپوشانید سپس در فر بگذارید بعد از 10 دقیقه گریل فر را روشن کنید تا پنیر روی آن طلایی شود .

 نکات


  • این دیپ را می توانید همراه تکه های کوچک نان سرو کنید .








هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر