مواد لازم :
تخم مرغ 8 عدد
سس مایونز 1 قاشق سوپ خوری پر
سس گوجه فرنگی 1/2 قاشق چای خوری
سس خردل کمی
نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را آب پز کنید بعد از 5 دقیقه که
کاملن جوشید و پخت در یک کاسه آب یخ بگذارید تا کاملن خنک شوند .
سس ها و نمک فلفل را در کاسه ای مخلوط کنید .
سپس تخم
مرغ ها را پوست بگیرید از وسط نصف کنید و زرده آن ها را در کاسه سس بریزید .
زرده ها را با چنگال حسابی له کنید و با سس
مخلوط کنید . دوباره داخل سفیده بریزید در ظرف مورد نظر بچینید روی آن را بپوشانید
و حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید .
نکات :
- می توانید بنا به ذائقه خود زرده ها را با هر ادویه ،سبزی ،سس یا چیز دیگری مخلوط کنید مثل شوید ،ژامبون ،کاری ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر